Сестра Меган Маркл засмутилася через заяви принца Гаррі

28.12.2017, 11:55

Сестра Меган Маркл - Саманта - сильно засмутилася через сова принца Гаррі, що у його нареченої нарешті з'явилася сім'я, якої ніколи не було. Про це Гаррі заявив на Різдво.

52-річна єдинокровна сестра Меган Маркл Саманта написала в своєму мікроблозі Twitter, що у Меган велика сім'я, яка завжди була з нею поруч. «Коли батько і Дорія (мати Меган. - Ред.) розлучилися, ми зробили все для того, щоб у Меган тепер стало два будинки», - підкреслила Саманта.

За її словами, Меган не почувалася відчуженою, просто була дуже зайнята. «У неї є сестра, брат, тітки, дядьки, двоюрідні брати і сестри і наш чудовий батько. А її заміжжя лише зробить цю сім'ю ще більше», - написала Саманта.

Нагадаємо, в ході святкування Різдва Гаррі сказав, що все пройшло чудово і Меган була з королівською родиною. «Моїй родині дуже сподобалося проводити з нею час. Ми чудово відпочили разом з моїм братом, його дружиною та їхніми дітьми», - заявив він.

Раніше джерела відзначали, що у Меган і Саманти не найкращі відносини. Старша сестра прикута до інвалідного крісла і не раз натякала на те, що у нареченої принца Гаррі важкий характер.

Читайте АСН в Google News