Запорізькому віце-меру вручили підозру

28.12.2017, 11:41

У Харківській області прокуратура оголосила про підозру у справі фіктивних тендерів щодо 30-річного заступника голови Запоріжжя. Як повідомили в прес-службі обласної прокуратури, у суд було подано клопотання про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю застави в розмірі завданих збитків, а також про відсторонення його від посади.

«Прокуратура оголосила про підозру четвертому фігуранту справи про запорізькі фіктивні тендери, який підозрюється за ст. 191 ч. 5 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем за змовою групою осіб, у великих розмірах)», - сказано в повідомленні.

У прокуратурі повідомили, що, за попередньою інформацією слідства, підозрювані з іншими особами розробили схему заволодіння державними коштами. У 2017 році було проведено понад 10 тендерів через «ProZorro» на реконструкцію та ремонт освітлення парку відпочинку в Мелітополі, багатопрофільного ліцею та спортмайданчиків у Запоріжжі. Але тендери фактично не відбувалися.

Читайте АСН в Google News