Звільнених українців відразу відправлять на медобстеження

27.12.2017, 18:08

Звільнених українців після повернення на підконтрольну територію відразу ж відправлять на обстеження. Про це журналістам повідомила мати одного з військовополонених, які сьогодні повернулися в Україну, передає кореспондент ASN.

«Після зустрічі з рідними всіх наших дітей заберуть на медичне обстеження. Адже, наприклад, мій син був у полоні 1050 днів. У деяких військовополонених була контузія. Багатьом потрібна медична допомога, тому сьогодні після нашої зустрічі в аеропорту їх повезуть до лікарні на обстеження», - розповіла мати одного з військових.

Зараз в аеропорт «Бориспіль» приїжджають люди, які хочуть зустріти звільнених українців. Побратими і учасники АТО також приїхали зустріти військовополонених.

Нагадаємо, між Україною і терористами ОРДЛО в середу, 27 грудня, відбувся обмін полоненими. Всього на підконтрольну територію повернулися 74 заручники, 16 з «ЛНР» і 58 з «ДНР». Серед звільнених українців - ультрас луганської «Зорі» Владислав Овчаренко, Артем Ахмеров, військовий-контрактник Валентин Богдан і блогер Едуард Нєдєляєв. Також був звільнений вчений-релігієзнавець Ігор Козловський.

Читайте АСН в Google News