У київському парку чоловік погрожував підірвати гранату

22.09.2015, 16:49

У Києві затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату у парку відпочинку. Про це повідомляє прес-служба Київської міліції.

За інформацією правоохоронців, у Деснянському районі, в одному з парків, у водоймі, стояв чоловік з гранатою в руках. Протягом двох годин правоохоронці намагалися переконати чоловіка віддати небезпечний предмет. Після переговорів він віддав гранату із запалом, з якого було висмикнуто запобіжну скобу.

Наразі встановлено, що правопорушник обґрунтовано підозрювався у скоєнні крадіжки з приміщення колишнього місця роботи. Щоб перевірити цю інформацію, представники компанії, де він раніше працював, призначили зустріч у парку відпочинку. Про це вони попередили міліціонерів.

Побачивши працівників органів внутрішніх справ, чоловік забіг у водойму. Потім дістав з сумки гранату і пригрозив підірвати всіх, хто наблизиться до нього.

Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Читайте АСН в Google News