Бойко: Затримання Саакашвілі - це шоу і цирк

05.12.2017, 12:18

Затримання екс-президента Грузії, екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі - чергове шоу і цирк. Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив співголова фракції «Опозиційний блок» Юрій Бойко, передає кореспондент ASN.

«Це президент дав Саакашвілі українське громадянство, призначивши главою обладміністрації. Потім вони посварилися і сталося те, що сталося. Ми вважаємо, що це ганьба для країни!» - заявив він.

Бойко зазначив, що в «Опоблоці» вважають затримання екс-президента Грузії «цирком і черговим шоу». За словами політика, Саакашвілі треба було затримувати, коли він порушив законодавство України, перетнувши кордон. «А сьогодні - це цирк і шоу», - сказав він.

Нагадаємо, вранці 5 грудня до Саакашвілі прийшли з обшуками. В СБУ повідомили, що силовики відомства здійснюють оперативний супровід у межах кримінального провадження, яким займається Генеральна прокуратура. Політик виліз на дах, однак його звідти зняли правоохоронці. Зараз автозак із Саакашвілі на вулиці Трьохсвятительській у Києві заблокували активісти.

Читайте АСН в Google News