Терористи кинули своїх поранених після атаки на Світлодарській дузі

04.12.2017, 19:30

Збройні сили України відбили атаку бойовиків на Світлодарській дузі (Донецька область). В результаті атаки один терорист убитий, ще двоє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Противник не припиняє ведення посиленої розвідки на Світлодарському напрямку. В тому числі залучає до виконання завдань ДРГ, метою яких можуть бути проведення провокацій, здійснення диверсій на об'єктах транспортної інфраструктури, в місцях скупчення цивільного населення для подальшого звинувачення і дискредитації підрозділів ЗСУ", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що це була диверсійна група зі складу 7-ї окремої мотострілкової бригади, 2 армійського корпусу 8 армії Південного військового округу Росії. В результаті бою диверсанти кинули на місці двох поранених і одного вбитого і спішно покинули місце сутички.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 26 раз порушили перемир'я. В результаті цих обстрілів один боєць ВСУ отримав поранення.

Читайте АСН в Google News