Аваков покликав журналістів до себе в готель довести, що він «плоть від плоті суспільства»

17.11.2017, 12:53

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запросив журналістів подивитися номер готелю, в якому він живе. Про це повідомляє ТСН.

Метою запрошення стало переконати ЗМІ, що в номері міністра немає розкоші. Так, журналістка ТСН Ольга Василевська повідомила, що Аваков займає цілий сектор у готелі «Київ». Це чомусь обурило міністра: «Ну що ви несете, вибачте? Так, я живу в готелі «Київ». І я не думаю, що я живу краще за вас... Я запрошую. Зараз поїдемо - подивіться, добре?»

Далі Аваков додав: «Коли ви людині кидаєте звинувачення, у тебе талія товста, ти живеш у готелі або ти незрозуміло, за які гроші живеш, я вам скажу: щоб мали ту саму культуру, яку ви вимагаєте від міністрів. Тому що міністр не з'являється з повітря. Міністр - плоть від плоті нашого суспільства».

Нагадаємо, раніше Аваков повідомив, що не буде балотуватися в президенти країни на наступних виборах. Також міністр вважає, що політизація силових структур - це злочин. Як відомо, чергові вибори президента заплановані на 2019 рік. Про плани балотуватися в президенти вже повідомила низка політиків, зокрема лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, Олег Ляшко, Надія Савченко, колишній голова Департаменту Нацполіціъ по боротьбі з наркозлочинністю Ілля Кива і нардеп Сергій Каплін.

Читайте АСН в Google News