Депутати навмисно зірвали публічну доповідь члена НАЗК - Найєм

15.11.2017, 18:20

Провладна більшість зірвала публічну доповідь Соломатіної. Таке переконання в інтерв'ю журналістам висловив член Комітету з питань боротьби з корупцією Мустафа Найєм, передає кореспондент ASN.

"Вся країна стоїть на вухах від інформації щодо зловживань у Нацагенстві з запобігання корупції, а члени БПП і "Народного фронту", радикали і члени від двох депутатських груп в антикорупційному комітеті зробили все, щоб країна не почула інформацію пані Соломатіної. Але вона вже сказала всій країні, озвучила навіть прізвища. І це почують усі", - заявив він.

Найєм пояснив, що працівників НАЗК в ході засідання комітету відмовилися заслухати депутати БПП, Народного фронту, Опозиційного блоку, Волі народу і Відродження. За його словами, вся інформація Соломатіною вже передана в Антикорупційну прокуратуру і НАБУ, тому за фактами тиску на членів НАЗК будуть розпочаті розслідування. Водночас небажання депутатів слухати члена НАЗК не завадило їй розповісти всю наявну інформацію журналістам просто на засіданні комітету.

Читайте АСН в Google News