Чиновниця НАЗК заявляє про незаконність свого звільнення

15.11.2017, 17:04

Член Національного агенства з запобігання корупції Ганна Соломатіна заявила, що вона до цього часу є членом агентства і заяви про те, що вона звільнена, не відповідають дійсності, передає кореспондент ASN.

 "Я 25 числа (жовтня. - Ред.) пішла на лікарняний. Я написала заяву. І я не ознайомлена з наказом про звільнення", - заявила вона на засіданні антикорупційного комітету ВРУ сьогодні. Соломатіна вважає, що законно є членом НАЗК: "Я є працівником НАЗК. Тому говорити, що мене звільнили, не можна", - додала вона.

Однак раніше в НАЗК заявили, що Ганна Соломатіна з 31 жовтня не очолює департамент фінансового контролю і моніторингу способу життя Національного агентства з запобігання корупції. "З огляду на отриманий Національним агентством 15 листопада 2017 року лист від комітету з питань запобігання корупції Верховної Ради України, вважаємо, що комітет введений в оману, оскільки громадянка Соломатіна не обіймає зазначену посаду керівника департаменту з 31 жовтня 2017 року», - заявило агентство.

Нагадаємо, раніше ASN розповідала про скандальні факти приховування реального змісту електронних декларацій.

Читайте АСН в Google News