Міноборони Росії осоромилося з новими «доказами» допомоги США терористам

14.11.2017, 15:12

Міністерство оборони країни-агресора в підтвердження допомоги США бойовикам опублікувало «залізні докази» у вигляді "скринів" з комп'ютерної гри. Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий блогер Антон Ходзе.

«Хто знову уср...ся? Правильно, Міноборони РФ. Опублікували залізні докази допомоги США бойовикам ІДІЛ - прикривали їхню колону. Єдина проблема - скрини з гри комп'ютерної дали», - написав Ходзе.

Він також показав відео мобільної гри AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron, щоб можна було побачити, звідки взяті скриншоти. Друге фото, використане військовими РФ, було взяте з відео Міноборони Іраку про роботу іракської авіації по терористах ІГ під Ель-Фаллуджі в червні 2016 року.

Нагадаємо, раніше Міноборони вже зганьбилося, коли в серіалі «Путін» американського режисера Олівера Стоуна лідер Кремля показав йому відео на смартфоні, на якому нібито знято «роботу російської авіації» в Сирії. Пізніше з'ясувалося, що це вертоліт США «Апач» завдає ударів по талібах в Афганістані.

Читайте АСН в Google News