"МіхоМайдан" попросили забратися з проїжджої частини навпроти Ради

13.11.2017, 12:37

У Раді вимагають від мітингувальників звільнити проїжджу частину на Грушевського. Про це на погоджувальній раді заявила віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає кореспондент ASN.

"Я говорю про дуже важливі речі. Якщо інші про це мовчать, то візьму на себе сміливість про це сказати. У цій сесійній залі все поважають право на мирний протест кожного українського громадянина. Я закликаю всіх тих, хто причетний до мітингів під парламентом, поважати право громадян людей у Києві та гостей столиці на мирне і нормальне життя. Це їхнє святе право. Вирок цьому мітингу вже винесли!" - заявила вона.
Геращенко звернулася до мітингувальників і організаторів т.зв. МіхоМайдану: "Ми просимо, щоб була звільнена проїжджа частина. Жодних силових заходів до протестувальників влада не застосовуватиме. Але давайте дотримуватися права парламенту на нормальну роботу і киян на нормальне життя. Це буде чесно і справедливо", - закликала вона. Нагадаємо, під стінами парламенту і на проїжджій частині вулиці Грушевського, а також у Маріїнському парку продовжують мітингувати прихильники "Руху нових сил", очолюваного Саакашвілі.

Читайте АСН в Google News