Сбербанк «захопив в полон» українську ворону

09.11.2017, 20:46

Сьогодні після обіду в будівлі "Ощадбанку Росії", який розташований по вулиці Володимирській, в Києві, на верхньому поверсі між склопакетами застрягла ворона. Бідолаху помітили мешканці сусіднього будинку і викликали Команду порятунку тварин, повідомляється в групі Kyiv Animal Rescue Group в FacebookОднак охорона банку відмовилася впускати рятувальників в будівлю і сама не взялася врятувати тварину. Після такого повідомлення, під постом посипалися гнівні коментарі від користувачів соцмережі. Хтось жартував над працівниками банку, мовляв, мертва ворона на даху фінустанови погана прикмета - до падіння рубля і звільнення співробітників. Інші закликали викликати поліцію і покарати структуру за жорстоке поводження з тваринами.

В результаті все закінчилося добре. Співробітники банку самі звільнили ворону і особисто повідомили про це всім, хто подзвонив на гарячу лінію з вимогою звільнити птаха.

Однако охрана банка отказалась впускать спасателей в здание и сама не взялась спасти животное. После такого сообщения, под постом посыпались гневные комментарии от пользователей соцсети. Кто-то подшучивал над работниками банка, мол мертвая ворона на крыше финучреждения плохая примета – к падению рубля и увольнению сотрудников. Другие призывали вызвать полицию и наказать структуру за жестокое обращение с животными.

В итоге все закончилось хорошо. Сотрудники банка сами освободили ворону и лично сообщили об этом всем, кто позвонил на горячую линию с требованием освободить птицу.

Читайте АСН в Google News