Комбат розповів про страшні боях з окупантами на Донбасі

09.11.2017, 07:15

Командир 46-го батальйону Збройних Сил України «Донбас-Україна» В'ячеслав Власенко поділився жахливими деталями боїв з російськими військовими на Донбасі. Про це пише «Апостроф».

За інформацією військового, його підрозділ часто перекидають уздовж ліній конфлікту для підтримки сил ЗСУ. І це часто стає сюрпризом для терористів «ДНР-ЛНР».

Власенко розповів, що за десять місяців останньої ротації, в зоні бойових дій його підрозділ «вже змінює п'яте місце». За інформацією комбата, його батальйон вельми мобільний, через це різні військові частини і посилюються.

За його словами, преброская складна, так як на новому місці потрібно знову рити окопи і облаштовувати позиції.

Комбат підкреслив, що під Чармалик його батальйон зайшов пару місяців назад.

«Перший тиждень нас жорстко обстрілювали, в тому числі, гаубицями 2С1« Гвоздика ». Хлопці там не знали, що це за підрозділ зайшло ... Після цього ми їх всіх убили - і на цьому тиша », - зазначив командир.

Власенко також розповів, що в 2016 році вони в Мар'їнці були майже п'ять місяців. «Проти нас вони кидали різні потужні підрозділи. В тому числі, їх елітний батальйон «Легіон», який підпорядковується безпосередньо Захарченко, ватажкові «ДНР». І кидали жеребки і мусульманський спецназ, були чеченці і дагестанці », - поінформував Власенко.

Читайте АСН в Google News