Працівник Інтерполу викрадав і грабував людей у Києві

02.11.2017, 13:52

Співробітники прокуратури викрили групу осіб, яку очолював працівник українського бюро Інтерполу та Європолу в Києві, які викрали людину. Про це передає прес-служба столичної прокуратури.

Слідчими прокуратури Києва вже повідомили про підозру парцівнику Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП у столиці, а також його спільнику, які незаконно позбавили волі мешканця столиці та викрали у нього кошти.

У березні цього року за попередньою змовою групою осіб, діючи із застосуванням насильства, злочинці незаконно позбавили волі місцевого жителя. Зловмисники застосували до чоловіка наручники та почали бити його по животу та обличчю. Після цього чоловіка на автомобілі вивезли в ліс, де із застосуванням фізичного та психологічного насильства змусили віддати їм гроші, які належали потерпілому.

Не витримавши такого тиску, чоловік віддав зловмисникам 85 тис. грн, ще 24 тис. було знято з банківських карт потерпілого. Після цього зловмисники зникли.

Нападниками виявилися 26-річний працівник Укрбюро Інтерполу та Європолу ГУ НП в м.  Києві, а також його 28-річний спільник. Вчора, 1 листопада, зловмисникам було повідомлено про підозру по ст. 146 ч. 2 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 186 ч. 2 (грабіж) КК України.

Читайте АСН в Google News