На Донбасі знову загострення: за добу загинув 1 військовий ЗСУ, ще 5 поранені

01.11.2017, 09:05

У вівторок, 31 жовтня, в районі проведення АТО загинув 1 український військовий, ще 5 отримали поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією штабу, 3 солдатів отримали поранення під час протистояння з ворогом в районі Широкиного. За минулу добу російські терористи 17 раз порушили режим тиші. Українські воїни 13 раз придушували активність найманців.

Так, ввечері окупанти майже 2 години били з 122-мм артилерії, мінометів калібром 120 мм, гранатометів і кулеметів по захисниках Широкиного. ЗСУ відповідали бойовикам з піхотного озброєння.

Неподалік Горіхового на луганському напрямку терористи вночі випустили 5 мін калібром 120 мм, а на донецькому напрямку під ворожим вогнем з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї опинилися позиції ЗСУ на підступах до Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

Нагадаємо, раніше командир грузинського легіону Мамука Мамулашвілі повідомив, що на Донбасі загинув доброволець з Грузії Гіоргі Саралідзе.

Читайте АСН в Google News