Обшуки у Авакова: Гриценко показав фото

31.10.2017, 14:50

Один з лідерів «Автомайдану» Олексій Гриценко на своїй сторінці в Facebook опублікував фото обшуку в Харкові в рамках «справи рюкзаків».

«Схоже, детективам буде потрібна допомога... Говорять про блокування кварталу. Наші джерела кажуть, що разом з поліцією ще «Східний корпус» і «Азов», - написав активіст.

У свою чергу, на сторінці Національного антикорупційного бюро України в Facebook повідомили, що зараз проводять обшуки за місцями проживання ймовірних фігурантів «справи рюкзаків». «Зараз здійснюються слідчі дії (обшуки) в рамках розслідування кримінального провадження за фактом можливої ​​розтрати державних коштів при закупівлі рюкзаків Міністерством внутрішніх справ України. Обшуки проводяться за місцем проживання ймовірних фігурантів провадження», - заявили в НАБУ.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підтвердив, що НАБУ проводить обшуки у його сина Олександра. За даними ЗМІ, в Харкові поліцейські оточили частину вулиці Мироносицької. Відзначається, що до правоохоронців близько 12:30 надійшов дзвінок від аноніма, що в будинку по вул. Мироносицькій, 22 закладено вибухівку. Як відомо, в цій будівлі міститься квартира сім'ї Авакова.

Читайте АСН в Google News