Tesla без попередження звільнила декілька сотень працівників

16.10.2017, 10:45

Найбільший виробник електромобілів Tesla днями звільнила кілька сотень співробітників. Про це повідомляє The Mercury News.  Для деяких працівників звільнення стало несподіванкою, бо їх не попередили заздалегідь.

За даними джерел видання, роботу втратили від 400 до 700 осіб, зокрема менеджери і технічні фахівці. Більшість з них це люди, які були задіяні у виробництві автомобілів Model X і Model S, а також ті, хто працював над проектами енергетичної компанії SolarCity, яку продали в 2016 році. У компанії таке скорочення працівників звільненням не називають.

"Як і в будь-який інший компанії, особливо де працює понад 33 тисяч осіб, перегляди продуктивності іноді призводять до розставань з працівниками. Tesla продовжує рости і наймає нових співробітників по всьому світу", - відзначили представники прес-служби компанії, повідомляє видання.

Нагадаємо, раніше в компанії Tesla заявили, що відкликають 11 тис. електромобілів Model X, які були вироблені в період з 28 жовтня 2016 року по 16 серпня 2017 року. В ході перевірок було виявлено технічну проблему. Зокрема, в цих авто задні сидіння можуть скластися в момент ДТП.

Читайте АСН в Google News