Батько всіх монстрів. В Австралії вбито одного з найбільших крокодилів у світі

22.09.2017, 16:17

Масивний морський крокодил, який вважається одним з найбільших у Квінсленді, Австралія, був знайдений застреленим у четвер, 21 вересня. Тепер експерти побоюються, що його загибель може привести до того, що інші крокодили стануть агресивнішими, оскільки самці почнуть боротися за домінуюче становище, замість загиблого "короля монстрів", повідомляє The Guardian.

Поліція і офіцери державної екологічної служби розслідують загибель 5,2-метрової рептилії, яка була виявлена ​​з кулею в голові на річці Фіцрой в Рокгемптон, Австралія. Крокодил був доставлений на прилеглу крокодилячу ферму Курана, де він буде похований після розтину. За оцінкою, крокодилові було 80-100 років. Власник ферми Джон Лівер сказав, що п'ятиметрового крокодила не бачили в Квінсленді близько 20-30 років.

Вважається, що рептилія була мертва протягом декількох днів, перш ніж місцевий житель помітив її плаваючою в річці, і повідомив співробітників з охорони навколишнього середовища. Передбачається, що крокодила застрелили з великокаліберної гвинтівки. Майкл Джойс з Департаменту по охорони навколишнього середовища і культурної спадщини Квінсленда сказав, що тепер самці крокодилів будуть більш агресивними, оскільки боротимуться за домінуюче положення. Він закликав людей бути обережними.

Читайте АСН в Google News