Мігранти в Москві влаштували масову бійку і брали штурмом ТЦ

21.09.2017, 11:36

У спальному районі Москви декілька сотень мігрантів влаштували масову бійку і брали штурмом торговий центр «Москва». Про це повідомляє пропагандистське ren.tv.

Натовп намагався з'ясувати стосунки з охоронцями торгового центру. В ході розборок чулася стрілянина.
Один з працівників розповів, що охоронці сильно побили трудового мігранта за те, що не заплатив охороні за можливість працювати. Решта мігрантів зібралися групою і прийшли захищати земляка.

Як розповіли на ринку, крім орендної плати, співробітники ПОПа, охоронці брали з комерсантів гроші практично за все. Наприклад, потерпілий торгував їжею всередині центру, за кожен прохід з візком з нього нібито брали додатково 600 рублів.

«Торговий ринок «Москва» - це величезна територія, обнесена високим парканом, охороняється спеціалізованим ПОПом, як неприступна фортеця, там свої закони і порядки. Сенс яких один: хочеш тут працювати - плати», - зазначив працівник.

Захищати охоронців прибули поліцейські і співробітники Росгвардії, вони почали затримувати всіх підозрілих з порушенням паспортного режиму. Потерпілий трудовий мігрант зараз перебуває в лікарні зі струсом мозку.

Читайте АСН в Google News