У Києві на Бессарабській площі ввечері обмежать рух транспорту через відкриття форуму YES

14.09.2017, 13:43

У Києві на Бессарабській площі рух транспортних засобів буде обмежено в четвер, 14 вересня, ввечері у зв'язку з урочистим відкриттям 14-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) в будівлі КП «Бессарабський ринок» (Бессарабська площа, 2). Про це пише Інтерфакс-Україна.

Це визначено розпорядженням КМДА. Обмеження руху діятиме з 17:00 до 19:30 на ділянці від вулиці Великої Васильківської до вулиці Басейної (крім транспортних засобів учасників зустрічі, при наявності конференційного транспортного бейджа YES).

На час проведення зустрічі відповідні зміни будуть внесені в роботу маршрутів наземного столичного пасажирського транспорту, які курсують цими вулицями. Крім того, у зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» ввечері матчу між командами «Динамо» (Київ) - «Скендербеу» (Корча, Албанія) будуть деякі зміни в роботі деяких станцій Київського метро. Як передає кореспондент ASN, рух у районі Бессарабської площі вже практично паралізовано. Автомобілі їдуть дуже повільно через велику завантаженість центру Києва.

Читайте АСН в Google News