Під Херсоном бачили бойовий вертоліт Росії, у ЗСУ все заперечують

13.09.2017, 15:59

У селі Павлівка Херсонської області, яке розташоване за 10 км від кордону окупованого росіянами Криму, місцеві жителі зняли ролик польоту російського бойового вертольота Ка-52. Відео було оприлюднено ще 5 вересня.

На відео видно розвідувально-ударний вертоліт нового покоління Ка-52 «Алігатор», який незаконно пролетів над територією України. Разом з тим у ЗСУ інформацію про політ російських військових над українським селом заперечують.

«За даними оперативно-чергової групи Повітряних Сил, інформація про перетин вертольотом Ка-52 кордону на території Херсонської області не підтверджується», - заявив начальник прес-центру командування ПС ЗСУ Роман Юрчило телеканалу «2+2».

Однак голова Чаплинської райдержадміністрації Херсонської області Олександр Бурейко у соцмережах підтвердив, що російський вертоліт дійсно літав над Україною. «Ситуація мала місце бути (перевірений і підтверджений факт) в селі Павлівка Чаплинського району Херсонської області влітку поточного року. Ворожий гелікоптер вийшов з балки на кримському узбережжі на вузькій ділянці Сиваша між півостровом і континентальною Україною», - написав він.

Читайте АСН в Google News