Samsung випустить гнучкий смартфон у 2018 році

12.09.2017, 14:41

Samsung стверджує, що вже наступного року випустить смартфон з гнучким дисплеєм під популярним брендом Galaxy Note. Корейська компанія вперше продемонструвала прототип гнучкого телефону під назвою Youm ще в 2013 році. Протягом останніх двох років навколо запуску моделі ходили численні чутки, повідомляє The Daily Telegraph.

Ко Донг-джин, президент мобільного бізнесу Samsung Electronics, сказав, що компанія націлена на 2018 рік для випуску смартфона з гнучким дисплеєм, але є кілька перешкод, які треба подолати. Він не уточнив, про які саме перешкоди йдеться. Аналітики кажуть, що масове виробництво телефонів з високотехнологічними функціями і тонким корпусом вимагає часу.

Ко також оголосив, що компанія співпрацює з американським виробником електроніки Harman для розробки динаміка з підтримкою штучного інтелекту, за допомогою якого користувачі зможуть відтворювати музику і виконувати інші завдання. Заяви були зроблені на прес-конференції Samsung на честь запуску нового смартфона Galaxy Note 8, всього за кілька годин до того, як Apple оголосила про нову модель iPhone.

Читайте АСН в Google News