Ветерани АТО в Запоріжжі блокують Держслужбу геодезії через земельні паї

11.09.2017, 16:54

Ветерани АТО з кількох районів Запорізької області зранку блокують будівлю Головного управління Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру. Про це повідомляє видання zp.depo.ua.

Ветерани зібралися під відомством у Запоріжжі і протестують проти блокування виділення земельних паїв, гарантованих їм законом. Чоловіки шинами заблокували вхід у будівлю і сидять на сходах.

Працівники Держгеокадастру зранку не можуть потрапити на свої робочі місця, тому сидять недалеко від протестувальників. Ветерани заявили, що роками не отримують землю. Як повідомив один з учасників протесту ветеранів АТО, в Запоріжжі ніхто з 2 тисяч місцевих ветеранів не отримав ні шматочка землі.

Ініціативна група учасників акції протесту зустрілася з головою Запорізької обласної державної адміністрації Костянтином Брилем і вимагає звільнення чиновників Держгеокадастру. Вони уточнили, що в Запорізькій області - понад 12 тисяч учасників АТО, подано близько 3000 заявок на отримання землі, але до сих пір нічого не вирішено.

Читайте АСН в Google News