Австралійський ресторатор «випадково» зарізала чоловіка під час сварки

07.09.2017, 19:31

Кван Ліу, 35-річна власниця китайського ресторану з Сіднея, Австралія, завдала своєму чоловікові смертельного удару ножем під час сварки, тепер називає подію «випадковою». На суді вона сказала: «Я вдарила його ножем, ми сперечалися, і я була зла», розповідає The Daily Telegraph.

Судове засідання пройшло сьогодні у Верховному суді штату Новий Південний Уельс. Ліу не визнає себе винною у вбивстві 39-річного Хан Лім Чина, яке відбулося в січня 2016 року. Прокурор Бред Хьюз вважає, що сварка відбулася через підозри у зраді.

Останнім часом Чин програв значні суми в казино, але водночас почав підозрювати, що у його дружини роман з фітнес-тренером. Адвокат Ліу Філіп Болтен розповів присяжним, що його клієнтка не зрозуміла, що ніж був без футляра, вона також не розуміла, що вдарила Чина або заподіяла йому якусь шкоду. Він помер, не приходячи до тями. Болтен стверджує, що саме Чин перший озброївся ножем.

«Під час сварки Ліу помітила, що її чоловік заховав ніж у кишені пальто, і вона вихопила зброю з його рук, щоб убезпечитися. Але в підсумку випадково поранила його».

Читайте АСН в Google News