Бурбак покупцям "євроблях": Вас обманули, сказавши, що за це нічого не буде

07.09.2017, 17:46

Глава фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив, що ті, хто продавав українцям старі євроавтомобілі, переконуючи, що за їх незаконну експлуатацію в країні їм "нічого не буде", вводили людей в оману, передає кореспондент ASN.

"Ми готові підтримати будь-які законні ініціативи, які будуть внесені до сесійної зали і будуть розроблені не з позиції сили, а будуть результатом консенсусу. Не можна сідати за стіл і готувати законопроект, який би влаштував усіх, але при цьому блокувати вулиці та рух у столиці. Щонайменше це не плюс їм у карму і не додає їм плюсів для вирішення їхнього питання", - заявив він.

Бурбак зазначив, що під Радою і так проходить багато мітингів за підвищення зарплат і пенсій, проте з нинішніми протестувальниками він не згоден, так як їхні дії фактично оббирають державний бюджет.

"Що я їм повинен відповідати? Як ми будемо їх піднімати, якщо забирають цю частину з бюджету? Я виступаю за те, щоб українці могли купувати авто, щоб могли брати кредити в банках... Але це схема ухилення сплати податків в бюджет! Хочу ще раз сказати всім їм: вас обдурили, розповівши, що вам за це нічого не буде!" - підкреслив він.

За його словами, на його 204-му окрузі "деякі вулиці в селі перетворилися на міні-базари автомобілів з іноземними номерами, тому прийшов час знайти консенсус, але без будь-яких спроб застосовувати силу".

Читайте АСН в Google News