Горілка, пиво, антидепресанти. П'яна британка влаштувала багатогодинну бійку в літаку і аеропорту

06.09.2017, 15:02

П'яна пасажирка авіаліній Ryanair, яка спочатку напала на чоловіка на борту літака, а потім побилася з іншою жінкою в аеропорту, стверджує, що діяла в цілях самооборони, розповідає The Daily Mail. Нікола Артлі зганьбилася на всю Європу, коли влаштувала дебош на борту літака, що прямував з Ньюкасла (Велика Британія) в Аліканте (Іспанія).

На відео вона кричить і ображає пасажирів. Тепер 42-річна мати трьох дітей зізнається, що вона поводилася «гамірно», а також, що випила перед польотом коктейль з горілки з пивом. Але Нікола стверджує, що її спровокували і що інший пасажир рейсу кинув у неї склянкою. Вона додала, що приймає багато ліків, зокрема антидепресанти і снодійне, які, можливо, вплинули на її поведінку.

Вона стверджує, що інша жінка вкусила її за палець під час бійки, в результаті чого вона тепер приймає антибіотики. 35-річна Рейчел Бернс - друга учасниця бійки - стверджує, що Артлі була п'яна вже на борту літака і поводилася агресивно щодо інших пасажирів протягом усього польоту. Вона стверджує, що жінка образила її матір, назвавши «старою відьмою».

Читайте АСН в Google News