Соцмережі сміються: пляжі Алушти заповнили російські туристи ... а ні, фекалії

23.08.2017, 12:42

В окупованій росіянами Алушті 21 серпня сталася поломка очисних споруд, в результаті чого місцевий берег моря був повністю затоплений фекаліями. Місцеві екологи заявили, що проблеми зі стоками існують на всіх трьох головних пляжних зонах курорту - на Східній набережній, в центрі і в Професорському куточку.

Основні скарги з приводу фекалій у морі надходили саме з Професорського куточка. У окупаційній «адміністрації» Алушти повідомили, що протягом 2 днів у місті діє НС через проблеми з каналізацією.

У соцмережах те, що відбувається в Алушті, викликало одночасно сміх і обурення. Місцеві жителі скаржаться, що і так не було курортного сезону, а під кінець ще й пляжі зіпсували. Інші ж нагадують кримчанам слоган «Хоч камені з неба, ми вдома», зазначивши, що наразі вже і почалися ті самі «камені з неба».

Дехто відзначає, що той запах, який зараз стоїть на пляжах Алушти - це як у приказці «там російський дух, там Руссю пахне». Також користувачі нагадали, що в ці дні в окупованому Криму побував президент країни-агресора Володимир Путін, мабуть, тому на півострові зійшов селевий потік, прорвало каналізацію в Алушті і відбуваються інші катастрофи.

Читайте АСН в Google News