Соцмережі сміються над розореним італійським плейбоєм і шукають йому роботу

11.08.2017, 18:50

Після того, як яхта і інші об'єкти нерухомості італійського плейбоя Джанлуки Ваккі були описані кредиторами, інтернет-спільнота вибухнуло жартами на адресу 50-річного спадкоємця індустріальної імперії, який красувався своїм багатством перед 11 мільйонами передплатників в Instagram, повідомляє The Daily Mail. При цьому не виявивши до нього ні краплі жалю.
 
Користувачі Twitter стали публікувати знімки самих себе, що позують «у стилі Ваккі, перед пластиковими басейнами і морськими велосипедами, в той час як сторінка на Facebook під назвою «Знайдіть Джанлуці Ваккі роботу» привернула величезну увагу. Також користувачі активно "фотошоплять" замінники конфіскованих яхт для Джанлуки.

Згідно з кредиторами, його борги становлять майже € 10.5 млн. Його частина поля для гольфу недалеко від Болоньї також була конфіскована в очікуванні домовленості з кредиторами, які побоюються, що він може приховати інше майно.
Сам Ваккі стверджує, що «це всього лише невеликі борги» і продовжує постити кричущі фото і відео "себе коханого".

Кажуть, що він отримує дивіденди від бізнесу в розмірі € 5 млн на рік. Схоже, цього недостатньо, щоб підтримувати спосіб життя, який зараз нещадно пародіюється в інтернеті.

Читайте АСН в Google News