У Мережі з'явилися фото відспівування у Лаврі загиблого екс-нардепа Бережної

10.08.2017, 12:46

У четвер, 10 серпня, в Києво-Печерській Лаврі проходить прощання з екс-депутатом від "Партії регіонів" Іриною Бережною, яка загинула в автокатастрофі на узбережжі Адріатичного моря. Про це повідомляє ТСН.

На панахиду прибули українські політики і зірки шоу-бізнесу.

Як повідомляється, на прощанні з Бережною помітили нардепів "Опозиційного блоку" Дмитра Добкіна і Нестора Шуфрича, телеведучу Ольгу Фреймут, режисера Алана Бадоєва, співачку Світлану Лободу зі своєю мамою, співачку Ані Лорак, телеведучого Анатолія Анатоліча з дружиною, колишнього ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника, керівника інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужву, колишнього депутата Ганну Герман, екс-главу Запорізької ОДА, бізнесмена Євгена Червоненка і багатьох інших.

Незабаром почнеться відспівування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що вранці 5 серпня на узбережжі Адріатичного моря між Італією і Хорватією в ДТП загинула колишній народний депутат Ірина Бережна. Водій, що віз Бережну з 8-річною донькою, не впорався з керуванням, і автомобіль злетів з серпантину. Екс-депутат і водій загинули на місці. Дочка Бережної отримала незначні травми.

Читайте АСН в Google News