Вікторію Бекхем порівняли з "худим" тістом для піци у скандальній рекламі кафе

09.08.2017, 14:51
Вікторія Бекхем має намір подати в суд на піцерію після того, як рекламне оголошення ресторану порівняло її струнку фігуру з тонким тістом для піци, назвавши її «анорексичною іконою стилю», повідомляє The Daily Mail.
Британське заклад Sidhu Golden Fish and Chips з гордістю заявляє, що її тісто для піци тонше, ніж колишня учасниця Spice Girls. Оголошення розташоване на задніх дверях фургона для доставки, але тепер власники планують зняти його.
Вікторія зображена у вигляді скелета зі стрічкою з написом: «Анорексична ікона стилю». Представники Бекхем назвали рекламу «недоречною» і вважають, що справа може дійти до суду. Благодійна організація, яка допомагає людям з анорексією, заявила, що шокуючий слоган «піддає людей ризику і провокує анорексію».
 
Менеджер піцерії сказав, що реклама висить на задніх дверях фургона вже більше трьох років і що вона була задумана з метою повеселити народ, а не образити когось. Він також сказав, що анорексія і будь-який інший розлад харчової поведінки є серйозними психічними захворюваннями. Він сподівається, що клієнти закладу розглядають рекламу в контексті. Але при цьому він упевнений, що, якщо їх змусять зняти рекламу, це буде ударом по свободі слова Великої Британії.

Читайте АСН в Google News