В Одесі ділки-шкуродери заїздили коня до напівсмерті

07.08.2017, 15:57

Вчора, 6 серпня, на вулиці Грецькій в Одесі кінь, що був запряжений в карету, впав на бруківку від знемоги. Тварину одразу спробували реанімувати перехожі, поливаючи водою. Про це пише в Facebook народний депутат України Гліб Загорій.

«На прохання активістів про допомогу відгукнувся ветеринар, який поставив крапельницю тварині. На місце прибула пожежна машина з водою, щоб охолодити тварину. Городяни також викликали поліцію, щоб зафіксувати жорстоке поводження з твариною, проте за словами очевидців, протокол на власників туристичної карети так і не був складений. І тільки через дві години після реанімаційних дій кінь встав на ноги. Його експлуатували майже без відпочинку, так як вартість кола по місту становить 1500 грн», - пише Загорій.

За його інформацією, є великий контраст між небайдужими людьми, які зробили все, щоб врятувати тварину, і ділками, які заради прибутку готові піддавати тваринц тортурам і ігнорувати натяк на людяність. Нагадаємо, нещодавно набрав чинності закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Читайте АСН в Google News