У Запорізькій області начальник колонії попався на хабарі в 30 тисяч гривень

02.09.2015, 16:13

У Запорізькій області начальник виправної колонії майор внутрішньої служби попався на хабарі в 30 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба обласного управління міліції.

За інформацією правоохоронців, майор внутрішньої служби вимагав 30 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності засуджених за скоєні правопорушення під час відбування покарання і непогіршення умов відбування покарання.

Так, начальник колонії дізнався, що один із засуджених вкрав метал зі складу. За те, щоб ув'язненим не погіршили умови ув'язнення, він вимагав вказану суму. Протягом серпня 2015 року чиновник отримав чотири частини хабара: 5 тис. грн, 4 тис. грн, 5 тис. грн і 3,5 тис. грн.

«Під час отримання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 300 доларів США та 2800 гривень його затримали», — йдеться в повідомленні.

Всього задокументовано 5 фактів отримання неправомірної вигоди посадовою особою на загальну суму 27 500 гривень. Як повідомляється, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Читайте АСН в Google News