У Києві жінка зарізала батька, який намагався її згвалтувати

04.08.2017, 17:14

У київській багатоповерхівці на вулиці Маршала Гречка 40-річна жінка зарізала свого батька, який намагався її згвалтувати. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

"На місці події інспектори патрульної поліції побачили закривавлену жінку в шоковому стані зі скальпованою раною голови та гематомами і тіло чоловіка без ознак життя. Також у квартирі знаходився ще один громадянин. За його словами, 40-річна жінка вбила свого батька нібито за спробу зґвалтування. Навколо було багато крові і слідів боротьби. Неподалік лежав складаний ніж, також весь у крові", - йдеться в повідомленні.

Співробітники правоохоронних органів надали жінці домедичну допомогу, а після її було госпіталізовано. У лікарні швидкої допомоги патрульні затримали ймовірну злочинницю, а потім - передали співробітникам карного розшуку.

 

26-річного чоловіка, який перебував у квартирі під час події, затримали і доставили у відділення поліції. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області на нічному полюванні на дикого кабана син застрелив батька, прийнявши його за тварину.

href="/ru/news/news/111079-vo-lvovskojj-oblasti-syn-zastrelil-otca-prinjav-eg.html">застрелил отца, приняв его за животное.

Читайте АСН в Google News