Вашингтон спростував інформацію про причини вбивства радника Путіна

29.07.2017, 12:50

Поліція Вашингтона спростувала повідомлення видання BuzzFeed про те, що екс-міністр у справах преси та телерадіомовлення РФ Михайло Лесин був убитий напередодні зустрічі з представниками Мінфіну США. Про це повідомляє російське агентство ТАСС.

«Не знаю, звідки BuzzFeed взяло цю інформацію, так як управління поліції Вашингтона залишається головним відомством, яке проводило розслідування у цій справі, і воно не прийшло до висновку про те, що смерть Лесина представляла собою вбивство. Однак розслідування у цій справі може відновитися, якщо будуть отримані додаткові свідчення», - заявила офіційний представник управління поліції Вашингтона Речел Рід.

Нагадаємо, напередодні BuzzFeed, посилаючись на джерела в ФБР, повідомило, що за даними судмедексперта, нібито Михайла Лесина в листопаді 2015 року в номері вашингтонського готелю Dupont Circle забили до смерті бейсбольною битою. Тіло Лесина з тупими травмами голови, шиї і тулуба було виявлено вранці 5 листопада. Після розслідування прокурор заявив, що Михайло Лесин помер у результаті падіння, викликаного надмірним вживанням алкоголю.

Читайте АСН в Google News