Суд заарештував курорт Залізний Порт на Херсонщині

28.07.2017, 12:13

Курорт Залізний Порт був заарештований судом у справі про незаконну приватизацію. Про це повідомляє місцеве видання «Херсонські факти».

Каланчацький районний суд Херсонської області наклав арешт на очисні споруди, трансформаторні підстанції, внутрішні та зовнішні електромережі, каналізаційні мережі, приморський пляж, 8 хвилерізів і малі архітектурні будови, що містяться в Залізному Порту. Майно передали на зберігання слідчому прокуратури в Херсонській області до набрання рішенням суду законної сили.

Відзначається, що 21 липня слідчий звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на майно, власником якого є Новофедорівська сільська рада. У прокуратурі повідомили, що розслідують кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 190 КК України (службове підроблення та злочин проти власності).

Так, за даними прокурорів, службові особи ТОВ «Інтертрейд груп Ел. Ел. Сі» підозрюються у внесенні завідомо неправдивих відомостей в офіційні документи. Результатом цього стало присвоєння всіх об'єктів курорту названою фірмою.

Читайте АСН в Google News