У Миколаєві у наркодилерів вилучили товару на 390 тисяч гривень

01.09.2015, 18:28

У Миколаєві затримали злочинців, які збували наркотики в місті та області. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в області.

Міліціонери стежили за діяльністю групи майже півроку. Злочинці організували незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу - опію та сильнодіючого лікарського засобу «Димедролу» на території Ленінського району Миколаєва та області.

В житлових приміщеннях і транспорті було виявлено велику кількість наркотиків. «Близько 250 мл опію ацетильованого, більше 5000 мл особливо небезпечного наркотичного засобу - концентрату макової соломки, 3040 таблеток сильнодіючого лікарського засобу «Димедрол», майже 25 г наркотичного засобу «Метадон» і 65 мл прекурсору - ангідриду оцтової кислоти,» - сказано в повідомленні. Наркодилери вдавалися до конспірації, постійно змінювали авто, а товар передавали в безлюдних місцях. «За попереднім підрахунком, за цінами «чорного ринку» сума вилученого склала близько 390 000 гривень.

Серед затриманих виявилася 24-річна дівчина, яка останнім часом вже була учасником судового процесу як обвинувачена. Правоохоронці збирають доказову базу для винесення рішення щодо ще двох передбачуваних злочинців - 41-го і 42-річного, які можуть бути організаторами і постачальниками наркотичного товару», - сказано в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція передбачає тюремний строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте АСН в Google News