Скандал у Білому домі: директор з комунікацій назвав главу апарату «параноїдальним шизофреником

28.07.2017, 08:49

Новий директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі заявив, що глава апарату адміністрації президента США Райнс Прібус - «параноїдальний шизофреник». Про це повідомив журналіст New Yorker  Райан Ліззі.

Скарамуччі вимагав у журналіста повідомити йому, хто передав йому інформацію про вечерю Дональда Трампа. Однак журналіст з посмішкою відмовився назвати своє джерело. Після цього Скарамуччі почав грубо критикувати своїх колег.
У розмові з Ліззі Скарамуччі запевнив, що звільнить весь відділ комунікацій Білого дому. Далі він припустив, що джерелом видання був глава апарату адміністрації президента Райнс Прібус. «Райнс Прібус - чортів параноїдальний шизофреник», - заявив Скарамуччі, і додав, що Прібус «скоро відправиться у відставку».

Він також заявив, що, на відміну від радника Трампа Стівена Беннона, не намагається побудувати кар'єру за рахунок близькості до президента. Після публікації матеріалу New Yorker директор з комунікацій зізнався, що іноді вдається до «колоритної мови».

Нагадаємо, прес-секретар Білого дому Шон Спайсер пішов у відставку через розбіжності з директором з комунікацій Ентоні Скарамуччі.

Читайте АСН в Google News