У центрі Дніпра водії не поділили дорогу і влаштували стрілянину

24.07.2017, 17:37

У центрі Дніпра водії не поділили дорогу і влаштували розбірки зі стріляниною. В результаті інциденту поранення отримало двоє людей.  Про це передає прес-служба Національної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

«У неділю, 23 липня, опівдні в Новокодацьке відділення поліції зателефонував чоловік і заявив, що невідомий вистрілив йому в ногу. На місце виїхала слідчо-оперативна група і встановила, що двоє чоловіків не поділили дорогу і продовжили з'ясовувати стосунки на Заводській Набережній», - сказали в поліції.

За словами потерпілого, у ході сварки йому здалося, що інший чоловік хоче вдарити його, тому дістав газовий балончик з кишені і бризнув в обличчя опонента. У свою чергу другий водій чоловік травматичний пістолет і вистрілив у ногу кривдникові, після чого сів у своє авто і поїхав.

Постраждалого госпіталізували зі сліпим пораненням верхньої третини стегна правої ноги. Незабаром співробітники поліції затримали 32-річного зловмисника. За їхніми словами, чоловік підтвердив хронологію подій і визнав свою провину в необдуманих діях.

 

Читайте АСН в Google News