В Івано-Франківській області впав приватний літак. Є постраждалі

24.07.2017, 15:11

Біля села Корнич, що в Івано-Франківській області, під час аварійної посадки на пасовище перекинувся приватний літак "Cessna 182P". Пілот і двоє пасажирів отримали поранення. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Подія трапилася близько 15-ї години 22 липня. Як з'ясували правоохоронці, на борту приватного повітряного судна перебували, крім пілота, ще четверо жителів місцевих сіл.

Здійснити екстрену посадку пілот вирішив після того, як пілот виявив несправність двигуна. Під час приземлення, передня стійка шасі літака з'їхала в канаву через що судно перекинулося. В результаті один з пасажирів отримав закриту травму живота, а пілот - забої грудної клітки і рани губи. У ще одного пасажира - зламаний ніс.

За інформацією правоохоронців, жодних дозвільних документів з управління повітряним судном пілот не надав. За цим фактом розпочато досудове розслідування щодо порушення правил повітряних польотів. 

 

Читайте АСН в Google News