Нардеп Розенблат запевняє, що його змушують здати в ГПУ чужий паспорт

24.07.2017, 11:49

Адвокати народного депутата Борислава Розенблата звернулися до Солом'янського райсуду Києва з проханням роз'яснити, як політик може здати закордонний паспорт іншого людина. Про це парламентарій написав на своїй сторінці в Facebook.

«Повторюю - не мій паспорт, а паспорт іншої людини! Прокуратура, захопившись піаром, навіть не читає «макулатуру», яку дає на підпис судді. А суд чомусь вірить їй на слово. Але тоді чиї матеріали розглядалися, якщо фактично там вказана інша особистість?» - заявив нардеп.

Він додав, що в документ закралися описки і прокуратура, «дізнавшись про цю обставину, в ручному режимі швидко побігла виправляти описки і за одну годину опинилася в суді». «Я думаю, це буде достатньою підставою для Європейського суду з прав людини, а для цього пройдемо і національні суди», - зазначив політик.

Нагадаємо, Розенблат з середи, 19 липня, носить електронний браслет. 18 липня Солом'янський суд призначив депутату Розенблату заставу в 7 млн ​​грн. Також суд зобов'язав його носити електронний браслет із забороною виїжджати з Києва і Житомира без дозволу слідчого. Нардепа підозрюють в отриманні коштів і лобіюванні інтересів іноземної компанії «Фуджейра», яка видобуває бурштин.

Читайте АСН в Google News