Жителі Запорізької області протягом трьох років продавали українок в секс-рабство

21.07.2017, 14:31

У Запорізькій області правоохоронці перекрили канал міжнародної поставки громадянок України до Ізраїлю для надання сексуальних послуг. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба ГУНП Дніпропетровської області.

Протизаконний бізнес організували чоловік і жінка 1960 і 1968 року народження, які проживають в Запорізькій області. Українок вони продавали в секс-рабство з 2014 року.

Зловмисники вербували дівчат від 18 до 30 років з Дніпропетровської та Запорізької областей, пропонуючи роботу в сфері надання ескорт-послуг. Тих, хто погоджувався на пропозицію, утримували в борделях, де вони надавали сексуальні послуги до тих пір, поки не будуть оформлені документи на виїзд до Ізраїлю. За кожну дівчину зловмисники отримували від 500 до 1 000 доларів.

Уже за кордоном жертв примушували надавати сексуальні послуги, а всі зароблені кошти відбиралися сутенерами.

У результаті проведених обшуків правоохоронцям вдалося запобігти «продаж» шести «жертв».

Зараз зловмисники затримані і перебувають під вартою. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років. Ведеться досудове розслідування. Правоохоронці намагаються встановити організаторів злочинної групи на території Ізраїлю.

Читайте АСН в Google News