Число постраждалих від потужного землетрусу в Греції зросла до 120 осіб

21.07.2017, 11:09

Від землетрусу на острові Кос в Греції постраждали вже понад 120 людей. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на місцеву владу.

У результаті землетрусу були пошкоджені деякі будівлі, мечеть, головний порт острова, а також фортеця 14 століття, яка розташована біля порту. Були затоплені деякі дороги, з'явилися тріщини в будівлях.

Рятувальники займаються пошуком людей, які можуть бути заблоковані в будинках. Влада відзначає, що постраждали не тільки місцеві жителі, але і туристи. Разом з тим, департамент консульської служби Міністерства закордонних справ в Twitter повідомив, що за попередніми даними громадяни України від землетрусу в Греції не постраждали.

«Консул в Греції повідомляє, що за попередніми даними українці не постраждали в результаті землетрусу», - відзначили в МЗС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що землетрус магнітудою 6,7 стався вночі біля узбережжя Туреччини. Епіцентр стихії знаходився в 10 км від міста-курорту Бодрум у турецькій провінції Мугла, а також в 16 км від острова Кос. Осередок підземних поштовхів залягав на глибині 10 км.

Читайте АСН в Google News