У автомийку на Борщагівці врізався BMW: загинув мийник, що перший день вийшов на стажування

20.07.2017, 16:36

У мікрорайоні Борщагівка в Києві сталася смертельна ДТП. Автомобіль BMW вилетів з дороги і врізався в автомийку. Про це повідомили в групі dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook.

У автомобіля BMW - європейські номери. В результаті аварії загинув мийник, який сьогодні вийшов на перший день стажування.

Нагадаємо, 26 січня цього року в автомийку на вулиці Борщагівській врізалася дівчина-водій на Fiat. Під час руху по вулиці Борщагівській від КПІ до Повітрянофлотського проспекту вона різко змінила напрямок руху і з'їхала з дороги. Автомобіль перелетів снігові замети і в'їхав на територію автомийки. Машина боком збила чоловіка-водія Mercedes, який очікував на свій автомобіль з мийки. Удар був такої сили, що чоловік відлетів на 30 метрів.

Ще одна ДТП сталася в ніч на 20 липня в Києві на проспекті Науки, де п'яний співробітник поліції на Jaguar збив двох пішоходів і спробував сховатися з місця ДТП. Однак через 500 метрів водій виїхав на подвір'я, розніс дитячий майданчик, збив паркан і врізався в дерево. Свідки того, що відбувається, на місці побили водія.

Читайте АСН в Google News