У Києві п'яний чоловік зарізав друга і кинув труп на смітник

20.07.2017, 13:55

У Києві 53-річний місцевий житель під час розпивання алкогольних напоїв зарізав друга і залишив його тіло на смітнику. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Тіло загиблого знайшли в будівлі для розміщення сміттєвого контейнера. На пошук і затримання зловмисника правоохоронцям знадобилося менше години. До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікаря, що біля смітника в провулку Артилерійському виявлено труп чоловіка віком близько 45-55 років з ножовим пораненням грудної клітини", - йдеться в повідомленні.

Співробітники правоохоронних органів протягом години знайшли і затримали підозрюваного.

За словами зловмисника, напередодні він з товаришем розпивав алкогольні напої. У них виник конфлікт через зникнення телефону. Після цього він ножем вдарив у груди товариша і пішов.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Злочинцеві загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в квартирі на вулиці Лариси Руденко п'яний чоловік завдав сину ножове поранення в живіт, потерпілий помер на місці.

Читайте АСН в Google News