Дівчинку з Житомирської області троє дорослих у Києві змушували займатися проституцією

19.07.2017, 13:16

Неповнолітня дівчинка з Житомирської області приїхала працювати нянею в Київ, однак дві жінки і чоловік замкнули її в квартирі, били і примушували займатися проституцією. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Києва.

18 липня до правоохоронців звернулися випадкові перехожі, які повідомили, що людина благає про допомогу на вулиці Миколи Закревського на Троєщині. Дівчинка кидала в перехожих записки з 8-го поверху будинку з проханням допомогти.

Прибулі правоохоронці поговорили з дівчинкою через зачинені  двері. Вона повідомила, що в соцмережі знайшла роботу нянею в Києві. Однак, коли 13 липня приїхала в місто, її зачинили в квартирі дві жінки.

«Згодом сюди прийшов ще один чоловік. Вони втрьох били мене, змушували пити алкоголь, тягали за волосся і залякували. Щовечора возили до чоловіків і примушували займатися проституцією. Відібрали всі речі. Змусили по телефону брехати матері, що я знайшла роботу і у мене все добре», - розповіла дівчинка.

Поліцейські розкрили двері і випустили неповнолітню. На місце події прибула слідчо-оперативна група, якій передали дитину. Двох жінок і чоловіка, які змушувала дитину займатися проституцією, затримали.

Читайте АСН в Google News