Рейтинг Трампа встановив історичний антирекорд

16.07.2017, 14:25

За шість місяців правління президент США Дональд Трамп має найнижчий рейтинг підтримки за останні 70 років. Такі дані опитування, проведеного ABC News і The Washington Post, пише Politico.

За даними спільного опитування, рівень підтримки президента США Дональда Трампа опустився ще на 6 пунктів у порівнянні з рейтингом, підготовленим до його 100 днів президентства. Тільки 36% громадян США схвалюють діяльність Дональда Трампа на посаді президента, а 58% респондентів не задоволені його роботою. Крім того, 60% опитаних американців вважають, що Російська Федерація намагалася вплинути на результати президентських виборів в США в 2016 році, а 67% респондентів переконані, що команда Дональда Трампа допомагала в цьому Росії.

Відзначимо, що показники президентів Барака Обами і Джорджа Буша-молодшого за півроку роботи на посаді президента США були на рівні 59%. Настільки низькими показники схвалення після піврічного перебування на посаді були у президента США Джеральда Форда в лютому 1975 року, його підтримували 39% американців.

Читайте АСН в Google News