Кабмін працює над поверненням газорозподільних мереж державі

14.07.2017, 11:45

Кабінет міністрів продовжує працює над поверненням газорозподільних мереж державі. Про це в ході години запитань до уряду у Верховній Раді України заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

"Що стосується газопроводів, то це питання не сьогоднішнє і не вчорашнє. Я думаю, що тут дуже важливо не допустити юридичних помилок, які часто трапляються. Ми юридично працюємо над тим, щоб все розставити на свої місця. І виправити рішення, які ухвалювалися до нас", - заявив він.

Прем'єр зазначив, що треба ухвалити закон, який встановить оплату за користування мережами. "Це дуже важливо. Ми, зокрема, працюємо над тим, щоб місцевій владі дати можливість управляти цими мережами. Як тільки ми знайдемо юридично правильне рішення, нам потрібна буде підтримка парламенту, ми це зробимо. Ми вже звернулися до правоохоронних органів, якщо тут будуть виявлені зловживання під час передачі газорозподільних мереж, то ми терміново будемо вживати всіх необхідних заходів, щоб державне повернути державі".

Читайте АСН в Google News