У Луганській області виявлено велику схованку зі зброєю

31.08.2015, 09:31

Служба безпеки України виявила два крупних арсенали зброї в районі проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За попередньою інформацією, колишні військовослужбовці одного з добровольчих батальйонів планували перевезти вглиб України дві великі партії неврахованої зброї та боєприпасів.

Як повідомляється, в районі села Бахмутівка Луганської області СБУ затримала автомобіль з підствольним гранатометом, тротиловими шашками, протипіхотними мінами і ручними гранатами різних типів, патронами і магазинами до автоматичної зброї.

Друга партія зброї була виявлена ​​в покинутих приміщеннях заводу в селі Половинкине. У схованці працівники СБУ знайшли 33 кілограми тротилу, три автоматичних станкових гранатомета, кулемети, автомати Калашникова, сорок ручних протитанкових гранатометів, ящики з патронами до стрілецької зброї різних калібрів, гранати різної модифікації, 7 реактивних снарядів до РСЗВ «Град».

За інформацією прес-служби, військовою прокуратурою Луганського гарнізону розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії.

Читайте АСН в Google News