На одеському ринку «7 кілометр» злочинці зі стріляниною пограбували підприємців з Києва

10.07.2017, 14:30

В Одесі в понеділок вранці на ринку «7 кілометр» злочинці відкрили вогонь і відібрали у підприємців з Києва велику суму грошей, після чого сіли в автомобілі і зникли, збивши по дорозі шлагбаум. Про це передає місцеве видання «Думская.net».

Як повідомили очевидці, близько 6:45 на територію ринку «7 кілометр» приїхав автобус зі столичними номерами. Водій повинен був передати продавцеві велику суму грошей за товар. У якийсь момент на місце угоди під'їхали два джипи з невідомими в масках, які влаштували стрілянину і вкрали гроші. Потім зловмисники сіли в автомобілі і зникли, збивши по дорозі шлагбаум. Джерела видання в одеській прокуратурі підтвердили інцидент.

«Батько і син зі столиці приїхали купити оптову партію товару на одеський Промринок. Готівкові вони несли в двох сумках. На промринку на них напали шестеро злочинців і силою відібрали одну з сумок. У ході нападу злочинці близько десяти разів вистрілили з травматичного пістолета. Потім вони стрибнули в свої авто - два «Мерседеси» - і на швидкості виїхали зі стоянки. Охоронці хотіли заблокувати виїзд, але автомобілі бандитів знесли шлагбаум і намет поруч з ним», - сказали в прокуратурі.

Читайте АСН в Google News