Луценко з нецензурною лексикою жорстко зажадав від Розенблата здати мандат

07.07.2017, 12:30

Генеральний прокурор України Юрій Луценко на засіданні регламентного комітету Верховної Ради зажадав від народного депутата Борислава Розенблата здати мандат.

"Ніяких жартів тут немає!.. Я не закінчив! Борисе Соломоновичу! Для мене все закінчилося, коли ви говорите агенту "Катерині": "Сонце, у нас, бл*дь, таке життя з цієї дебільною країною! "Здайте мандат! Перестаньте тут грати нам кіно і ангела невинного! "Дебільною" країною ви присягали на вірність країні! Ви представляете сьогодні український народ з ганьбою для нього!" - почав кричати генпрокурор.

У відповідь нардеп Борислав Розенблат сказав: "На мене не треба тиснути! Я розумію ваші жарти й емоції". Однак Луценко продовжив: "Я бачу! Бабки, бурштин!".

Як повідомив кореспондент ASN, в залі пролунали оплески.

Члени комітету поставили уточнююче запитання, хто ж на відео. "Протягом року спілкувався з цією жінкою на різні теми, зокрема особисті. Дружніх зв'язків не було", - відповів Розенблат.

Нагадаємо, сьогодні Регламентний комітет розглядає зняття недоторканності з Розенблата. На ньому показали скандальне відео про "хабарництво Розенблата". Однак нардеп назвав його дорогим монтажем і не визнає провину.

Раніше повідомлялося, що у САП вистачає доказів для зняття недоторканності з Розенблата.

6 липня Луценко на Комітеті ВРУ показав відео про "отримання хабара" нардепами Розенблатом і Поляковим.

Читайте АСН в Google News